verkoopjekennismetvideolessen

[av_section color=’main_color’ custom_bg=” src=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ video_mobile_disabled=” min_height=” padding=’default’ shadow=’no-shadow’ id=”]

[av_three_fourth first]

[av_textblock ]

Verkoop je kennis online & verdien wat je waard bent in 2015!

Je bent coach. Of trainer. Sportjuf. Voedingsdeskundige. Lerares Frans. Financieel adviseur. Interieuradviseur. Opvoedkundige. Mindfullness expert. Noem maar op. En je werkt hard. Maar de uren die je draait zijn helaas niet allemaal facturabel. Wat je wel in rekening brengt zijn vooral je gewerkte uren. En zo komt de ene klant en gaat die ene klant. Verdien je wat je wil? 

Druk druk druk

Zijn je ondernemersdagen ook vaak te kort? Met al die andere activiteiten die je ook op je bordje hebt. In je bedrijf ben je de expert, de manager en de ondernemer. Maar misschien ook nog moeder, vader? Sportief, muzikaal? Kortom: drukdruk. Wat als je er een paar weken tussenuit piept voor wat rust? Kan dat zonder inkomstenderving?
Dat geeft niet heel echt rust. Moet je dan eeuwig doorwerken? Verstand op nul, blik op oneindig. Je passie is je beroep nietwaar. Nee, dat wordt ‘m ook niet. Ik kan me goed voorstellen dat je anders wil. Niet meer alleen het uurtje-factuurtje. Maar je kan toch moeilijk elke week je tarief verhogen om makkelijker geld te verdienen?

Verdien je wat je waard bent?

Hoe leuk je werk ook is, het is gewoon niet leuk als je continu minder ontvangt dan jouw expertise en inzet waard is. Als je dagen, weken, maanden, misschien jaren ploetert. En je dit “ritme” bijna normaal bent gaan vinden. Ik ben 3,5 jaar geleden mijn eigen videomarketing business begonnen. In het begin vooral video’s maken voor anderen. Slimme zet hoor. Als start. Veel leren van klanten door directe contact. Hard werken. Omzet destijds niet echt in verhouding tot mijn uren. Maar ach, hoort dat niet zo in het begin? Gewoon doorbuffelen. Nee hoor.  “Time to change”! Nu bijna 3 jaar geleden.

[/av_textblock]

[/av_three_fourth][av_one_fourth]

[av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=”]

Hou me vrijblijvend op de hoogte van de start van het Verkoop je kennis online programma, zodat ik verzekerd ben van de aanbieding.
[/av_codeblock]

[/av_one_fourth][/av_section][av_section color=’main_color’ custom_bg=’#e8e8e8′ src=” attachment=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ min_height=” padding=’default’ shadow=’no-shadow’ id=”]
[av_three_fourth first]

[av_textblock ]

Je hebt een keuze.

Ik help nu nog steeds direct klanten, en soms ook vaker dan één keer. Direct klantcontact blijf ik leuk en belangrijk vinden. En ik heb echt te gekke klanten erbij zitten. Zo leuk. Maar het is niet alleen meer “time for money”. Niet alleen mijn tijd ruilen voor geld. Want ik weet niet hoe het met jouw tijd zit, maar ik vind mijn tijd toch aardig kostbaar! Dus mijn business laten groeien door vooral meer uren te  werken. Dacht het niet.

Dus maakte ik destijds een keuze. Zoals jij die ook kan maken. Ik wilde namelijk meer vrijheid, rust en ruimte. Via meer omzet.  Want geld op zichzelf is niks. Een getal. Het krijgt betekenis in de waarde die het voor mij heeft. Dus zoveel mogelijk video produkties maken? Nope! Niet in mijn uppie althans. Wat dan? Een spin van samenwerkingen of uitbestedingscontacten opzetten? En zelf vervolgens “enkel” de touwtjes in handen? Vooral de manager zijn, de regelneef en coördinator. Zou kunnen. Maar ook dan: ben ik wat langer op vakantie of weg, heb ik geen business. Moet iemand anders het alsnog overnemen. Niet echt een “asset” zoals dat heet. Maar wat dan?

Online informatiediensten. Diensten die ik online kan verkopen. Aan 10 man. Aan 50 man. Aan 100 man. Zonder dat ik er 5x of 10x zoveel werkt aan heb. Zonder dat ik er altijd bij hoeft te zijn. Plaats- en tijd ongebonden. Zo ontstond 2,5 jaar geleden mijn eerste “Easy Video Toolkit”. Vaak wordt dit passief inkomen genoemd. Alsof je er niks voor hoeft te doen. Onzin. Het is nooit passief. Al was het maar omdat je diensten ontwikkeld moeten worden. Gemaakt. Gelanceerd. En bijgehouden. En acquisitie nodig is. Dus effe “financieel binnenlopen” in no time? No way. Zeker niet als je dit nog nooit gedaan hebt. Maar de uitvoering is goed mogelijk tegenwoordig en ook helemaal van deze tijd. Een andere inkomstenbron. Zonder limiet.

Investeren met hoger rendement?

Het is soms een zoektocht wat je online kan aanbieden. Bij mezelf destijds maar inmiddels ben ik alweer wat online trainingen verder. Die zoektocht merk ik ook bij mijn klanten die ik momenteel begeleid. Wat bied je dan precies aan? Als coach, sportjuf, voedingsdeskundige etc.? Waar je tot nu toe vaak 1 op 1 mensen direct sprak en hielp. Of voor een groep stond. Wat is precies het probleem van de klant waar jij met jouw online training of programma bij helpt? Hoe past dit vervolgens in je assortiment? Zodat alles met elkaar samenhangt, in elkaar overvloeit en je niet losse puzzelstukjes hebt. Welke prijs hoort daar bij? Dan heb je het knopje van je camera voor je videolessen opnames nog niet ingedrukt. Dat komt daarna pas.

Maar als je dan alle fasen doorlopen hebt….. Als je dan misschien daardoor je diensten-assortiment geshuffeld en reshuffeld hebt. Dan heb je ook wat! Namelijk een dienst die je online kan aanbieden! Aan 10 klanten, 50 klanten, 100 klanten. Dus das bijvoorbeeld 10×297€ of 50×297€ of 100×297€, als dat je prijs is. Waar je in meer of mindere mate nog werk aan hebt maar vooral: een online dienst die voor jou werkt! Klinkt dat als hoger rendement en meer lange termijn investering? 

Genieten!

Niks is zo lekker als een paar weken of meer van huis gaan voor fun en dan toch geld verdienen. Mails binnenkrijgen met bestellingen van klanten. Sta je daar op die top van de berg na een lange wandeling. Mooi uitzicht. In andere sferen. Eenmaal terug van je vakantiewandeling check je toch je mail (ook al zou je dat niet doen op vakantie). En verdomd! Weer een bestelling gekregen. Kicke! Ik spreek uit ervaring.

[/av_textblock]

[/av_three_fourth][av_one_fourth]

[av_image src=’https://thenextvideo.nl/wp-content/uploads/2014/08/maninstoel2-300×200.jpg’ attachment=’3599′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

[/av_one_fourth]
[/av_section]

[av_section color=’main_color’ custom_bg=’#ffffff’ src=” attachment=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ min_height=” padding=’default’ shadow=’no-shadow’ id=”]
[av_one_fourth first]

[av_image src=’https://thenextvideo.nl/wp-content/uploads/2014/08/shutterstock_43429501-180×180.jpg’ attachment=’3899′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

[av_textblock]
Programma met niet-goed-geld-terug garantie
[/av_textblock]

[/av_one_fourth][av_three_fourth]

[av_textblock ]

Verkoop je kennis online…lijkt het je wat?

Mijn eigen online programma “Verkoop je kennis online met videolessen” helpt je met het online ontwikkelen en verkopen van jouw expertise.

Met als resultaat: ongelimiteerd online kunnen verkopen waarbij je “input-output verhouding” veel prettiger is dan nu. Dus meer “1 op veel” verkopen in plaats van “1 op 1” tegen een laag uurtarief.

Met als resultaat: plaats- en tijd ongebonden kunnen werken. Hoe vrij voelt dat?

Met als resultaat: het ultieme gevoel van AAN je bedrijf werken als je tijdens je vakantie(s) bestellingen krijgt en denkt: doe dan nog maar een wijntje.

Verkoop je kennis online. Met vooral videolessen, hoewel “blended learning” natuurlijk ook mogelijk is (combi met andere online lesmiddelen). Dit 3 maands-programma is veel meer dan alleen het leren maken van je videolessen. Want de allereerste fase in dit programma is de ONTWIKKEL fase. Daarin ontwikkel je  je lessen. Qua inhoud, volgorde, lesmiddelen, doel. Maar ook: welke plek heeft mijn lespakket binnen al die andere diensten die ik bied? En wat betekent dat qua positionering? 

Daarna mag je gaan MAKEN. De camera aanzetten. Oei…maar wacht even! Moet er niet eerst een script gemaakt worden? Hoe dan? En de opnamen zelf, nog ergens op letten? Enz. enz. Want tja…wat mij betreft ga je een stapje verder dan de “13 in een dozijn” video’s die online te vinden zijn. Met vaak weinig onderscheidend vermogen. En dat is wel waar ik je naar toe wil begeleiden. Nee, je video’s hoeft ook geen Hollywood stijl te zijn, liever niet. Maar verzorgde videolessen die ook iets zeggen over jou. Anders krijg je die gedragsverandering niet bij je cursisten en daar gaat het om. De webcam weten we vaak allemaal wel te vinden. Zit prachtig opnamespul tussen hoor, maar heel vaak ook ronduit bagger voor videolessen. Sorry, kan niet anders zeggen. Bepaalt wel je branding!

Enfin…inspiratie en enthousiasme genoeg in dit programma. Eerst maar eens verkopen. Dan pas helemaal je lessen af maken. Huh, zeggtie nou? Precies zoals ik het bedoel. Want je wil eerst (genoeg) klanten die meedoen. Niet 50 videolessen maken, full speed ahead met de produktie en niemand die koopt…. Omdat je hier of daar iets vergeten was.

En daarmee zit je in de laatste fase van dit programma: AANBIEDEN. Zowel aanbieden in termen van “promotie/lancering” als “lesmateriaal op je website plaatsen”. Met een bestel- en betaalsysteem. En leeromgeving. Ja, je doet het goed of niet. Online werken is systematiseren, automatiseren. Zoveel als kan en je wil. Want het is een andere wereld als je tot nu toe enkel en alleen op basis van “uurtje-factuurtje” gewerkt hebt.

[/av_textblock]

[/av_three_fourth]
[/av_section]

[av_section color=’main_color’ custom_bg=’#e8e8e8′ src=” attachment=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ min_height=” padding=’default’ shadow=’no-shadow’ id=”]
[av_three_fourth first]

[av_textblock ]

Stapje voor stapje met….OMA!

Kortom: ONTWIKKELEN, MAKEN, AANBIEDEN. Neem de 1e letters en je hebt OMA! Oftewel: OMA is je grootste vriendin in dit programma. OMA helpt je. OMA sleept je erdoorheen. OMA gaat stapje voor stapje. Vraag maar aan mijn klanten, die waarderen die stapsgewijze benadering van OMA. Want OMA is wel pienter, vooral online, maar gelukkig niet zo heel snel. Dat vinden mijn huidige klanten prettig zeggen ze. Alles wordt in logische chronologische hapklare brokken aangeboden. Zodat alles goed te volgen is. Natuurlijk krijg je gewoon les van mij. OMA zit in mij zeg maar ;-).

Het programma bestaat in twee varianten. De Pro-variant betekent dat je maximale feedback krijgt. Videolessen, PDF’s, Sparring-webinars, besloten Facebookgroep, Studio-inloopdag. Face to Face op sommige momenten dus. De Basis-variant heeft dat in veel mindere mate. Meer bedoeld voor als je toch tikkie meer autodidactisch bent. En in eigen tijd/tempo je doorloop wil bepalen. Misschien optioneel zo heel af en toe feedback wil via Skype.

Je leest er binnenkort meer over zodra dit programma begin 2015 (eind febr/begin mrt) start. Over de prijzen en de speciale aanbieding. De ervaringen van de huidige klanten. Enz. enz.

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Zodat je verzekerd bent van de aantrekkelijke aanbieding? Laat dan bovenin op deze pagina je voornaam en email adres achter en ik houd je op de hoogte!

Hartelijke groet,

Ted

[/av_textblock]

[/av_three_fourth][av_one_fourth]

[av_image src=’https://thenextvideo.nl/wp-content/uploads/2014/08/OMA-180×180.png’ attachment=’3690′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

[/av_one_fourth]
[/av_section]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top