1.9 BONUS: bouw in 30 minuten je eigen membership

Dit is een foto van Johan Even. Hij is mijn expert op het gebied van memberships. De leeromgeving waar ik mijn video’s (en andere lesmaterialen) in plaatst. De plek waar jij nu bent.

Hij heeft een gratis training voor je gemaakt, hoe je met LifterLMS – een plugin voor WordPress, je eigen membership bouwt. Tof van Johan he! 

Je hoeft dat niet nu meteen te gaan doen. Dat is niet de reden dat ik het je nu al aanreik. De reden is dat je straks, na je verkopen, niet alleen je lesmateriaal in orde zult maken, maar ook moeten weten waar je het aanbiedt.

Door nu wat te gaan grasduinen in Johan’s lessen, krijg je snel een idee hoeveel tijd je moet inplannen hiervoor. Of misschien besluit je het wel helemaal uit te besteden aan Johan (johaneven.nl), dat is aan jou. 

De essentie nu is dat je dat je een planning zult moeten maken als je die nog niet had. 

Waarbij twee data belangrijk zijn: het moment waarop je verkoop start. En het moment waarop deelnemers je lessen kunnen zien. Want je bent als het goed is druk bezig met je verkoopcampagne, maar parallel zul je een doorkijkje moeten nemen naar: wat daarna? Wat als die verkopen straks gaan lopen?  

Zodat je weet wanneer en hoe je de lessen gaat maken. En zodat je weet wat er nodig is om ze aan te bieden: je memberbership. Als je na de verkoop pas voor de eerste keer over die twee zaken gaat nadenken, heb je grote kans dat je in korte tijd alles moet doen. En de lol eraf gaat.

Kies die twee data en maak een inschatting hoe je de acties die je moet uitvoeren verdeelt over de tijd. Dat werkt een stuk relaxter. Zodat je na je verkopen kan aanbieden wat je beloofd hebt aan je deelnemers.

TedScroll naar top