Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Welkom bij VIDEOSUPPORT.

Superleuk dat je aan boord bent gestapt!

Met deze support help ik je om je video’s te verbeteren, professionaliseren waar nodig zodat je die (extra) klanten krijgt. Want video’s zijn keer op keer de ‘accelerators’ als het gaat om koopbeslissingen. En helemaal als je kenniswerker bent: mensen willen jou ook leren kennen. De gunfactor stijgt torenhoog als je ook video’s gaat inzetten.

Mits je dat natuurlijk wel op een goede manier doet. Want er zijn ook enkele valkuilen waar je liever niet instapt. Die komen in deze training aan bod. Bovendien heb je toegang tot 3 x een spreekuur. Hieronder zie je de delen waaruit deze training bestaat:

1. Twee belangrijke documenten: een over ‘99 video content ideëen’ en een over  ‘9 tips over sneller video’s maken’. Want het heeft weinig zin om je camera/smartphone aan te zetten terwijl je nog geen flauw idee hebt waarover je een video wilt maken en waarom. Maar ook na verloop van tijd, als je denkt: ‘waarover zal ik het nu gaan hebben?‘, dan helpt dit ebook je aan nieuwe inspiratie. Daarom staat dit deel van de training op de eerste plaats. HIER vind je de downloadlink van dit ideeën kanon of klik op de afbeeldingen hieronder. De 9 tips om sneller video’s te maken heb ik in een apart document gemaakt dat je HIER vindt. Want als je je onderwerp weet, wil je niet telkens uren besteden om het op video te krijgen: hoe kan dit slimmer?

 

2. De online training VideoPro. Dit zijn videotutorials die vooral gaan over het maken van video’s. Licht, geluid, monteren, compositie, dynamiek etc.  Weliswaar hoef je zeker geen ‘perfect plaatje’ te maken, maar het andere uiterste helpt je zeker niet aan kijkers en klanten. Als je met je inloggegevens inlogt op: www.thenextvideo.nl/inloggen zie je de VideoPro training vanzelf staan. Mocht je geen inloggegevens ontvangen hebben direct na je aankoop, stuur even een mail: ted@easyvideomarketing.nl

3. De online videotraining Camera Power presentratie. Ook deze zie je, als aparte training, staan nu je al bent ingelogd. Deze training focust op je presentatie zelf, het HOE, dus los van WAT je precies vertelt. Vooral handig als je dat nog wat lastig vindt en je niet helemaal op je gemak voor je camera.

4. Een script – met voorbeeld – van een promotievideo. Dit type video wordt vaak gebruikt op ‘landingspagina’s’. Pagina’s waarop je een specifieke dienst verkoopt en waar bezoekers maar 2 dingen kunnen doen: meedoen (kopen) of niet-meedoen. Meer smaken zijn er op zo’n pagina niet. Een promotievideo op die pagina helpt om de conversie te verhogen! Je vindt HIER de download van dit deel van de support training.

5. De Zoom spreekuren. Deze worden gehouden op:  21 dec 2022 om 10.00 uur, 16 januari 2023 om 20.00 uur en 14 februari om 10.00 uur. Schrijf ze alvast in je agenda. Je krijgt ongeveer een week van te voren een mail met de vraag welke vragen je hebt. Worden er geen vragen door VIDEOSUPPORT deelnemers ingezonden, dan gaat het spreekuur over; het zijn namelijk louter Vraag&Antwoord sessies voor als iemand vasthangt of iets wilt delen.