Online Videomarketing programma

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Welkom bij het online programma “meer leads met jouw Videomarketing”.

Leuk dat je meedoet!

Lees onderstaande tekst goed door zodat je weet hoe dit programma in elkaar steekt. Dit programma helpt je bij het (verder) verbeteren van je video’s voor je business.

Zodat je kijker jouw video’s aantrekkelijk vindt om naar te kijken. En…naar te blijven kijken. Zodat je er dus ook meer contacten uit haalt voor potentïele opdrachten: inschrijvingen, volgers, likes, shares, etc..

Want ook online is het druk. De aandachtspanne van een video kijker is kort. Voordat je het weet haakt iemand af. Of klikt of swiped verder. Het zou zonde zijn als dat juist iemand is die baat zou heeft bij hetgeen jij te bieden hebt.

Mocht je je nog niet helemaal op je gemak voelen voor de camera, ook daar gaan we mee aan de slag.

Dit online programma gaat in op:

  • videostrategie
  • hoe presenteer je met impact?
  • waar op letten bij scripts? (incl. voorbeelden)
  • leren monteren (iMovie, Moviemaker, Wevideo-app)
  • leren werken met een greenscreen (zodat je uniforme uitstraling kan creëren in korte tijd)
  • hoe je YouTube kanaal uit te bouwen naar een aantrekkelijk kanaal

Op het einde heb je de belangrijkste videomarketing ingrediënten onder de knie om niet alleen beter te scoren met je video’s, maar ook met meer plezier. Althans…die inspiratie hoop ik je ook mee te geven in deze training.

Bonussen

Bij dit online programma krijg je ook een aantal bonussen: lid van de Facebookgroep (helpdesk) en de checklist “klantmagnetische video’s”.

Vanaf 10 april wordt je toegevoegd aan de besloten Facebookgroep “Videomarketing”. Hier kun je je vragen stellen over bovenstaande onderwerpen. De checklist die je kan gebruiken voorafgaand aan elke video die je maakt, kun je nu al HIER downloaden.

Over de Masterclass van 14 april ontvang je seperaat informatie en ook de bonus “scriptreview” is een apart onderdeel die los staan van dit online programma en waar je na de Masterclass meer info over krijgt.

Hoe gebruik je deze online module?

Deze module is onderverdeeld in verschillende submodules. Zodat de onderwerpen niet kriskras door elkaar heen lopen. Om je niet te overvoeren met een berg aan informatie, worden deze onderwerpen per stuk uitgerold. In de komende weken. Uiteindelijk is alle informatie binnen dan 3 weken beschikbaar. Telkens zal ik je informeren zodra een nieuwe module is toegevoegd.

De lessen zijn een mix van 41 trainingsvideo’s en pdf’s.

We starten met “videostrategie” via onderstaande pdf. Lees deze eens rustig door. Want we kunnen wel lukraak wat video’s gaan maken, maar is dat handig? Ik denk dat het beter is dat je eerst de context waarin je deze video’s maakt scherper hebt. Zodat je gerichter aan de slag gaat met jouw doel en geen tijd verspilt.

Videostrategie-pdf

Camerapresentatie

Na videostrategie starten we met de aparte module “camerapresentatie met impact”. Je hebt me misschien al vaker horen roepen “content is king” (inhoud is belangrijk). Waarbij ik  er dan gelijk achteraan riep: “video is queen”.

Want video is weliswaar een fantastisch middel voor businessgroei, maar dat betekent ook dat hetgeen vóór de camera gebeurt belangrijk is. Niet alleen je verhaal. Niet alleen welke camera je gebruikt. En al helemaal niet “als er maar iets op staat”.

Mensen kiezen behalve voor je expertise ook voor jou. En dat maakt video ook voor veel ondernemers kwetsbaar. Of omdat ze zelf perfectionistisch zijn en/of omdat er toch een soort angst voor afwijzing is. Bij de een speelt dit meer dan de ander, maar er is altijd iets waarmee je je presentatie net even die extra swung kan geven. En waarbij jij – heel belangrijk! – jezelf kan zijn voor de camera.

Want geloofwaardigheid en “echtheid” proeft een kijker meteen. Geeft je mijlen voorsprong. Dus…aan de slag met camerapresentatie! Hoe?

Door terug te gaan naar het lesoverzicht, naar beneden te scrollen en de module “camerapresentatie met impact” open te klikken. Dan zie je verschillende lessen verschijnen die je vanaf het begin kan volgen. Of je kiest dat onderdeel eruit waar je nu het meeste behoefte aan hebt.

Vragen kun je stellen in de besloten Facebookgroep of nu al via ted@easyvideomarketing.nl

Veel leer- en kijkplezier!

Ted

 

 

Scroll naar top