Maak je beste promotievideo

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Welkom bij de online training ‘Maak je beste promotievideo’. In deze training leer je hoe je jouw nieuwe dienst (online training, workshop) het beste met een video kan verkopen.  Of een andere dienst die je aanbiedt.

De promotievideo zoals je die hier bedoeld wordt, is bedoeld om op je verkooppagina van je website te plaatsen. Waarbij die video natuurlijk zorgt voor het verhogen van deelnemers (kopers). 

Heb je nog geen online training, dan is dit de ideale manier om te TESTEN of die training wel gaat verkopen. Zodat je vooraf weet of het zich loont je online training of workshop ook daadwerkelijke te gaan maken, want dat kan veel werk zijn. Zonde als dat voor niks zou zijn.

Heb je wel al een online dienst die je al verkoopt (al dan niet met een promotievideo op je verkooppagina): ook prima. Dan helpt deze training je om te kijken hoe een video (of een nog betere video) je verkopen kan laten stijgen. 

Met andere woorden: hoe het conversiepercentage van ‘bezoekers van je website pagina’ naar ‘deelnemers/kopers’ stijgt.  Idealiter zorg je er natuurlijk ook voor dat het aantal bezoekers naar die verkooppagina stijgt.  Dit laatste is geen onderdeel van deze training.

Want dat heeft pas zin als je huidige aantal bezoekers naar een hoger percentage deelnemers/kopers geconverteerd wordt. Immers, wat heb je aan 2000 bezoekers ipv 1000 als toch niemand koopt? Dan moet er eerst iets anders aangepakt worden.

Het mooie van bezig zijn met ‘Maak je beste promotievideo’ is dat je er mogelijk achterkomt dat je aanbod en/of je verpakking mogelijk gewijzigd moet worden. Want dat je product/dienst fantastisch is geloof ik gelijk. Maar daar gaat het niet om; het gaat om de communicatie daarover naar je klant. Wat doet dat met hem/haar?

De lessen van deze training zijn normaal verspreid over 5 dagen.  Dat zie je in de videolessen ook terug. In dit geval heb ik ervoor gekozen om de lessen in zijn geheel meteen toegankelijk te maken. Zo kun je zelf je tempo nog meer bepalen. 

Je ziet de lessen van deze training vanzelf staan. Klik op de titel en je kan gelijk aan de slag. Is er iets niet duidelijk daarin, mail dan naar ted@easyvideomarketing.nl.

Deze training is in deze basisvorm, 24×7 te bekijken en bevat geen additionele Q&A zoomsessies of persoonlijke hulp. Wil je wel persoonlijke hulp, laat dan  weten waarin precies, dan laat ik je weten hoe we dat op maat kunnen inrichten. Heb je beperkt toegang tot de training (meestal is dit 3 maanden), dan ontvang je tzt bericht dat je toegang verloopt.

Op jouw promotiesucces,

Ted