Camera presentatie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Welkom bij de online training “camera presentatie met impact”.

 

 

In deze training komen alle vaardigheden aan bod waarmee je je krachtig(er) kan presenteren voor je eigen marketingvideo’s. De training is opgebouwd uit drie modules. Je vindt de lessen hier beneden en/of aan de zijkant van van je scherm. Klik op de titel van de module en les die je wilt zien.

De eerste module gaat vooral over de mindset ten aanzien van camerapresentatie. De angst (groot of klein) die je ervoor hebt. Hoe je die, goed bedoeld maar averechts, verbloemt. De tweede module gaat in op welke elementen maken dat je performance sterker wordt. Zoals voorbereiding maar ook je script, je stemgebruik bijvoorbeeld. Tot slot, module 3, gaat op videotechnische elementen in als kadrering en montagetips. En gaat kort in op “live-streaming”, waarin je geen video vooraf opneemt, maar live uitzendt.

Als je nog nooit voor de camera hebt gestaan en daar best wat nerveus voor bent, volg dan alle lessen in de volgorde waarin ze genummerd zijn. De meeste lessen zijn ook los te volgen zonder dat je de voorgaande lessen bekeken moet hebben.

Veel kijk- en leerplezier!

Ted